home mural ,ocean scene ,ventnor, kitchen design ,painting

April 11, 2016  •  Leave a Comment

This mural was painted in Ventnor It was my first after the stainton one was painted over .A victory over negativity .Many of the people I work for are actually a blessing!The wall was made to be concave in the painting composition to make a small kitchen in a 100 year house look large expansive and grand! Layers of acrylic pastel and uv museum coating.
this room is meant to bring expanse and warmth with its 360 bowl like approach to the mural .This  is a small kitchen room  so calmness ,peace and safety is reflected in the dune foreground with distant sound of the sea in the horizon. muralmuralmural vent nor, first after stainton paint over


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February (1) March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February (1) March (6) April (9) May June July August September October (4) November (3) December
January (7) February (2) March April May June July (1) August (1) September (9) October November (3) December